Longboarddeal - Evura: 035 5446937

Landyachtz

Landyachtz

Landyachtz is al bijna 20 jaar een begrip in de wereld van longboards, cruisers en hybrid boards. Een van meest hardcore longboard-skateboard merken, dat volledig gericht is op design, functionaliteit en technologie. De shapes en eigenschappen zijn precies afgestemd op het gebruik; voor elke discipline vindt je bij Landyachtz het geschikte longboard of cruiser-skateboard. Van “groots” rijdende mini-cruisers, ultra stable dropped boards tot superlichte megastiff downhill en freeride decks… Landyachtz heeft het allemaal! Bekijk ook de all-new Stratus Dancer!

17 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

17 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Landyachtz Mini cruisers

Landyachtz mini-cruisers zijn niet meer weg te denken in skateland, met name de Dinghy series hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten bij vele fans. Met deze lijn heeft Landyachtz het gepresteerd een compacte cruiser te ontwikkelen die rijdt als een longboard en perfect te gebruiken is voor freestyle tricks. Complete cruisers zijn bij Landyachtz altijd voorzien van een ongeëvenaarde setup die garant staat voor een boterzachte besturing, vlotte acceleratie en veel stabiliteit.

Landyachtz cruise en freestyle longboards

Bij Landyachtz vindt je ook boards die specifiek gericht zijn op comfort, push-gemak en op carving. Zo zijn de Landyachtz pintail longboards gemaakt voor relaxte cruise en carve sessies, deze pintails zijn verkrijgbaar met bamboo, maple of fiberglass deck. Voor riders die cruising en carving af willen wisselen met meer langere afstanden zijn de Battle Axe boards zeer aan te raden. Deze boards beschikken over een stabiel en laag drop-through rocker deck en bieden door bamboo-constructie veel comfort. De Drop-Carve Landyachtz longboards zijn specifiek ontwikkeld voor longboarders die comfortabel cruisen af willen wisselen met freestyle en freeride longboarding.

Stratus Landyachtz dancer

Met de Stratus is Landyachtz nu ook “in the lead” in de dance-scene! De Landyachtz Stratus is ultralicht, sterk en verkrijgbaar in 2 flex patterns. De Hollow-Tech constructie zorgt voor een laag gewicht, terwijl de pre-cured fibreglass voor veel sterkte zorgt. Deze Dancer is in Standard Flex en Super Flex verkrijgbaar. De Stratus kan geleverd worden als deck-only of als complete.

Landyachtz Downhill/Freeride en Long-distance boards

Ook full-pull down-hill riders komen bij Landyachtz aan hun trekken door het enorme aanbod aan freeride decks en completes. Deze Landyachtz boards beschikken over een superstiff deck, daarbij zijn vele van deze decks ultra-licht door Hollow-Teck core constructie. Deze boards zijn gericht op grip, board-control en functionaliteit, zo vindt je perfect gevormde concaves, footpockets, wheel-flares en nog veel meer specifieke eigenschappen bij deze decks.
De dropped Switchblade en Switch freeride boards uit deze serie zijn ook erg populair onder long distance /speed longboarders. Deze modellen zijn extra stabiel en met veel gemak voorruit te steppen door het extra lage foot-platform.

Landyachtz hybrid boards

De Landyachtz Hybrids beschikken over new school skate-shapes en geven je een optimale combinatie van cruising, freestyle en freeride longboarding. Deze compacte boardjes kunnen het allemaal en sluiten hiermee vrijwel perfect aan bij de Landyachtz slogan: Skate Everything !