Longboarddeal - Evura: 035 5446937

Drop-through decks

De drop-through decks zijn voorzien van “drop-through holes” waar trucks meestal door heen gemonteerd worden. Met door het deck gemonteerde trucks geeft een compleet afgemonteerd drop-through longboard een extra laag zwaartepunt. Het lage zwaartepunt zorgt voor veel stabiliteit en maakt een drop-through deck met gemonteerde trucks en wielen vaak geschikt voor vele (high speed) longboard disciplines.

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Drop-through deck kopen

In onze shop kun je eenvoudig een fraai drop-through deck kopen die je een laag en stabiel platform biedt. De drop-through decks zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo kun je hier een double kick drop-through deck kopen die de ideale basis vormt voor freestyle longboarding. Ook kun je hier flexibele drop-through decks kopen. De flex decks bieden je maximaal comfort en zijn met gemonteerde trucks en wielen perfect te gebruiken voor easy cruising, carving en pumping. Wil je juist een stiff drop-through deck kopen voor bijvoorbeeld (high) speed of freeride longboarding, ook dan kun je bij ons goed slagen.

Pluspunten van drop-through decks

Een drop-through deck biedt je een aantal voordelen. Zo is een volledig (met wielen en trucks) afgemonteerd drop-through deck door het lage zwaartepunt vaak extra stabiel. Dit wordt alleen al gecreëerd door de drop-through truck montage, hierdoor garandeert ook een eenvoudig drop-through deck deze stabiliteit. Door de eenvoud van een drop-through deck-constructie is dit deck-type vaak relatief sterk en geschikt voor veelvuldig gebruik. Een ander voordeel van een drop-through deck is dat deze vanwege de ruime cut-outs vaak gecombineerd kan worden met verschillende soorten trucks en wielen.