Longboarddeal - Evura: 035 5446937

Mini Cruiser decks

Met een Mini Cruiser deck kun je vele kanten op. Wanneer je deze afmonteert met een passende setup is het deck voorbereid op vele longboard disciplines. De Mini Cruiser decks zijn relatief compact, waardoor ze met trucks en wielen + lagers o.a. een ideale basis vormen voor city cruising en carving. Mini Cruiser decks zijn vaak voorzien van een kicktail, dit zorgt er voor dat deze decks tevens geschikt zijn voor street (trick) boarding.

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Mini Cruiser deck kopen

Een Mini Cruiser deck kopen kan in onze longboard shop met keuze uit vele shapes van diverse topmerken. Het merendeel van ons aanbod bestaat uit Mini Cruiser decks met een kicktail shape. Enkele Mini Cruiser decks zijn daarbij voorzien van een (small) nose. Op de Mini Cruiser longboard decks kunnen vaak verschillende type trucks en wielen gemonteerd worden. Met een specifieke setup kan de nadruk o.a. gelegd worden op cruising en carving of juist meer op sliding.

Mogelijkheden van Mini Cruiser decks

Mini Cruiser decks die volledig afgemonteerd zijn, kunnen voor vele longboard disciplines gebruikt worden. Hierbij kunnen de met trucks en wielen afgemonteerde decks ook perfect worden gebruikt in druk stedelijk gebied. Hier komen de compacte Mini Cruiser decks vaak het beste tot hun recht. De handzaamheid, korte draaicirkel en gemakkelijke bestuurbaarheid maakt deze decks tot de perfecte basis voor city cruising en carving.