Longboarddeal - Evura: 035 5446937

Pool decks

In onze shop vindt je pool decks die niet alleen een perfecte basis vormen voor pool boarding, maar met de juiste setup ook superveel cruise fun kunnen geven. De decks bieden in de basis dezelfde freestyle mogelijkheden als een traditioneel skateboard deck. De shape van een pool deck heeft dan ook veel overeenkomsten met de classic skateboard shape, een pool deck is echter vaak langer en breder. De ruime afmetingen van een pool deck maakt o.a. de montage van grote (longboard) wielen mogelijk.

There are no products matching the selection

Pool deck kopen

Van onder andere Gravity, Santa Cruz en Riviera kun je hier een vet pool deck kopen. De pool decks zijn verkrijgbaar in diverse maten en (kick) shapes. Het merendeel van de door ons aangeboden pool decks is voorzien van een dubbele kick (double kick) met een twin-tip shape. Deze symmetrische vorm geeft een boarder twee gelijke rijrichtingen. Tevens kun je hier een directional shaped pool deck kopen, de directional decks zijn vaak voorzien van 1 oversized kick en een small nose.

Mogelijkheden van pool decks

De pool decks zijn van oorsprong gemaakt voor boarding in lege zwembaden. Echter zijn de pool decks niet alleen geschikt voor pools maar vormen deze ook een ideale basis voor cruising en freestyle tricks. Afhankelijk van de gekozen setup kan het board tevens gebruikt worden voor andere longboard disciplines zoals carving en freeriding.