Longboarddeal - Evura: 035 5446937

Top-mount cutout decks

Bij een top-mount cutout deck worden de trucks onder het deck vastgezet (top-mounting). De cutout shape van het deck zorgt er voor dat de wielen volledig vrij kunnen bewegen, en dat deze ook bij diep insturen het deck vaak niet kunnen raken. Door de relatief hoge ligging van een compleet met trucks en wielen afgemonteerd top-mount cutout deck, biedt deze vaak superveel stuurgemak en board-controle.

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Top-mount cutout deck kopen

In onze longboard shop kun je een top-mount cutout deck kopen die je met je bestaande parts of met nieuwe wielen en trucks af kunt monteren. Door de cutout shape kun je vaak relatief grote wielen op deze decks monteren. Topmount cutout decks zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Zo zijn er top-mount cutout decks met of zonder kicks. Decks met (double) kicks geven je naast de carving voordelen, veel freestyle mogelijkheden. Extra lange topmount decks met dubbele kicks zoals de Loaded Bhangra bieden niet alleen veel freestyle mogelijkheden maar zijn ook perfect te gebruiken voor dancing. Dus wat je ook zoekt, het voor jou geschikte topmount-cutout deck kopen kan bij Longboarddeal!

Mogelijkheden van topmount cutout decks

Topmount decks geven een longboarder super veel stuur mogelijkheden. Dit wordt gerealiseerd door de relatief hoge ligging van deck wanneer deze compleet met trucks wielen en lagers is afgemonteerd. Het zwaartepunt ligt hiermee hoog zodat je het deck extra gemakkelijk kunt besturen, een ander voordeel hierbij is dat door de cutout shape de wielen bij (diep) insturen vaak vrij van het deck blijven.