Longboarddeal - Evura: 035 5446937

Drop-Down Longboards

Een drop-down longboard die je een stabiel platform biedt door een of meerdere “drops” vindt je op deze pagina! Het dropdown longboard is een longboardtype waarvan het deck door kromming (drop) op één of meerdere posities verlaagt is. Deze shape zorgt er voor dat je als longboarder je voeten in de “dropped zones” kan plaatsen, je zwaartepunt ligt hierdoor bij een drop-down longboard extra laag. Dit geeft je veel stabiliteit, ook kan de “dropped shape” je extra grip geven door je voeten tegen een kromming van een “dropped zone” te zetten.

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Drop down longboard kopen

In onze shop kun je diverse drop-down longboards kopen. Zo bieden wij “enkelvoudige” drop-down longboards aan waarbij de trucks top-mount (tegen de onderzijde van het deck) gemonteerd zijn. Ook een combinatie van een drop-through en drop-down longboard kopen kan bij Longboarddeal. Deze double-dropped longboards zijn niet alleen voorzien van verlagingen in het deck door kromming, maar ook van een totale deck verlaging door een drop-through (door het deck) montage van de trucks. Vanwege de hoge stabiliteit kun je uitstekend een drop-down longboard kopen voor een beginnende boarder of voor een longboarder die stabiliteit in een board zoekt voor (hoge) snelheden of lange cruise afstanden.

Complete drop-down longboard bestellen

Via deze categorie-pagina kun je complete drop-down longboards bestellen. Deze “completes” zijn volledig afgemonteerd, dat betekend dat deze longboards reeds voorzien zijn van gemonteerde en geplaatste trucks, wielen, lagers en griptape.

Drop-down longboard merken

Er zijn vele drop-down longboard merken waar je uit kunt kiezen. Deze merken beschikken vaak over meerdere types die met diverse onderdelen zijn afgemonteerd. Van drop-down longboards met basic trucks en wheels tot dropped longboards met high-end ABEC-11 wielen en Paris Reversed trucks.