Longboarddeal - Evura: 035 5446937

Drop-Through Longboards

Drop-through longboards zijn voorzien van een relatief laag gelegen deck, dit creëert een laag zwaartepunt en geeft een longboarder veel stabiliteit. Door de drop-through montage van de trucks ligt het deck van een drop-through longboard extra laag. Bij deze boards zijn de trucks namelijk door de "drop-through holes” van het deck gemonteerd. De trucks zijn omgekeerd aan de bovenzijde van het drop-through longboard vastgezet zodat deze naar beneden door het deck heen steken. Deze specifieke truck montage resulteert in een zeer stabiel longboard waarmee je perfect kunt (speed) cruisen, carven en eventueel mee kunt downhillen of freeriden.

37 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

37 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Drop-through longboard kopen

Met een keuze uit meer dan zestig modellen kun je hier eenvoudig het bij jou passende drop-through longboard kopen. De bij ons beschikbare drop-through boards zijn verkrijgbaar in diverse lengte -en breedte maten. De verschillende boards zijn vervaardigd van diverse materialen, zo vindt je hier vele full-maple boards, maar kun je hier ook zeer technische bamboo of glassfiber dropthrough longboards kopen. Enkele high-end longboards uit ons assortiment zijn door een speciale constructie voorzien van flex. Een voorbeeld hiervan zijn de beroemde Loaded drop-through flex longboards. Alle longboards in deze categorie zijn volledig afgemonteerd, dit betekend dat de boards reeds voorzien zijn van trucks, wielen en lagers zodat je meteen kunt boarden.

Voordelen drop-through longboards

Een belangrijk voordeel van een drop-through longboard is dat deze door de drop-through truck montage extra stabiliteit biedt. Dit is ideaal voor beginnende boarders die het longboarden hierdoor extra gemakkelijk onder de knie kunnen krijgen. Tevens zorgt het lagere zwaartepunt van een drop-through longboard er voor dat deze ook op hoge snelheid extra stabiel blijft. Dit maakt (enkele) drop-through longboards mede zeer geschikt voor downhill en freeride boarding.