Longboarddeal - Evura: 035 5446937

Kicktail Longboards

Bij Longboarddeal kun je uit vele soorten boards kiezen en het voor jou perfecte kicktail longboard kopen. De kicktail longboards uit ons assortiment zijn compleet afgemonteerd, dit betekend dat deze boards direct na ontvangst zijn te gebruiken. Kicktail longboards zijn achter de achterwielen voorzien van een brede “tail”. Deze brede achterzijde is zo geshaped dat je hierop kunt staan zodat je de voorkant van board kunt “liften”. Een kicktail longboard geeft je hierdoor de “trick ability” van een skateboard en het cruise comfort van een full-size longboard..

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Kicktail longboard kopen

Voordelig een kicktail longboard kopen? Kijk dan niet verder. Longboarddeal biedt je een uitgebreid assortiment kicktail longboards voor beginners, gevorderden en hardcore longboarders. De kicktail longboards zijn hier van vele merken in verschillende prijsklassen verkrijgbaar, van voordelige “basic” boards tot kicktail longboards die voorzien zijn van (professionele) high-end decks, trucks, wielen en lagers. Met ons ruime assortiment proberen wij zoveel mogelijk aansluiting te vinden met jou wensen zodat je gemakkelijk een bij jou passend kicktail longboard kopen kunt. Alle kicktail longboards in deze categorie zijn “pre-builds”. Dit wil zeggen dat deze longboards compleet zijn afgemonteerd en direct na het uitpakken zijn te gebruiken, dus ready to roll! Uiteraard zijn deze “pre-builds” naderhand altijd nog te voorzien van andere onderdelen en dus altijd klaar voor een upgrade.

Voordelen van kicktail longboards

Trucks zijn vaak top-mount onder het deck van een kicktail longboard bevestigd. Een top-mount truck montage geeft het board een relatief hoog zwaartepunt waardoor het longboard extra gemakkelijk te besturen is. De kicktail, het oplopende deel aan de achterkant van het deck zorgt er voor dat het longboard eenvoudig te liften is. Een voordeel hiervan is dat je met een kicktail longboard eenvoudig over obstakels heen kunt hoppen. Tevens maakt deze shape het mogelijk om skateboard-achtige (freestyle) trucjes te doen. Het deck van een kicktail longboard heeft vaak een (relatief eenvoudige) solide “basic” shape. Het voordeel van deze vorm is dat een kicktail longboard vaak extra sterk is en een zeer lange levensduur heeft.

Kicktail longboard perfect voor skateboarder

Een kicktail longboard combineert de tail van een skateboard met de lengte van een full-size longboard. Hierdoor is dit longboard type uitermate geschikt voor skateboarders die willen gaan longboarden. Zeker wanneer je als skateboarder van plan bent om lange(re) afstanden af te leggen, is het handig om een kicktail longboard aan te schaffen. Hiermee zorg je er voor dat je veel sneller en relaxter kunt cruisen en nog steeds “old skool”tricks kunt doen.