Longboarddeal - Evura: 035 5446937

Mini Cruiser Longboards

Mini Cruiser longboards zijn kleine handzame boards die vaak zeer wendbaar zijn. Daarbij zijn cruiser longboards die voorzien zijn van een kicktail tevens zeer geschikt voor freestyle tricks. Ondanks de korte lengte rijden de Mini Cruiser longboards lekker comfortabel en kun je er gemakkelijk veel snelheid mee maken.

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Mini Cruiser longboard kopen

Als je een Mini Cruiser longboard kopen wil, is het vooraf handig om te bepalen waarvoor je deze gaat gebruiken. Wil je vooral recht vooruit cruisen, kijk dan hoofdzakelijk naar een zo lang mogelijke Mini Cruiser met brede trucks en grote en relatief harde (hoge durometer) wielen. Deze eigenschappen geven je namelijk maximale snelheid en veel stabiliteit. Wil je juist een Mini Cruiser longboard kopen waarmee je ook freestyle skateboard-tricks kunt doen, dan is het handig om een Mini Cruiser longboard te kopen die voorzien is van een kicktail.

Voordelen Mini Cruiser boards

Een grote wendbaarheid en goede hanteerbaarheid zijn belangrijke voordelen van Mini Cruiser boards. Door de compacte afmetingen is een Mini Cruiser longboard gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Ideaal is het bijvoorbeeld om een Mini Cruiser te gebruiken in combinatie met het openbaar vervoer. De korte lengte en wielbasis maakt een Mini Cruiser longboard zeer wendbaar, hierdoor kun je moeiteloos (super) korte bochtjes draaien. De Mini Cruiser boards die voorzien zijn van een kicktail zijn goed te gebruiken voor freestyle street tricks en voor skateboarding in en rond een skatepark.