Longboarddeal - Evura: 035 5446937

Pool Boards

Pool boards hebben vaak een fraaie old-skool skateboard shape. De pool skateboards zijn vaak langer dan een standaard skateboard, ook zijn de pool boards vaak voorzien van grotere wielen en trucks. De oorsprong van pool boarding ligt in de lege zwembaden van California. Halverwege de jaren 70 zijn o.a. de Z-Boys, Bobby Piercy, Kevin Reed en vele andere pro boarders begonnen met deze nieuwe “vertical” pool skateboard discipline.

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pool board kopen

Een pool board kopen waarmee je kunt cruisen, carven en natuurlijk lekker kunt boarden in een verlaten pool of bowl kan hier. Onze old-skool boards bieden door de double kick decks, relatief grote wheels en trucks alles wat je maar nodig hebt voor maximale cruise, carve, freeride en freestyle fun! In onze shop kun je van o.a. Riviera en Gravity een vet old skool pool board kopen. De pool boards in deze categorie zijn volledig afgemonteerd en ready to roll!

Voordeel pool skateboard

Het pool board is een board type dat je vrijwel overal kunt gebruiken. De old skool shape is gericht op maximale functionaliteit. Het board lijkt veel op een traditioneel skateboard, maar door het vaak iets grotere deck, extra brede trucks en grotere wielen kun je met een pool skateboard gemakkelijker en harder over het (slechte) wegdek knallen.