Longboarddeal - Evura: 035 5446937

Retro Plastic Cruisers

Retro plastic skateboards zijn vaak zeer compact, wendbaar, comfortabel om mee te cruisen en in te zetten voor skateboard tricks. De meeste retro plastic cruisers zoals de Penny Original skateboards hebben een lengte van rond de 22 inch. Deze korte lengte komt de bestuurbaarheid en hanteerbaarheid sterk ten goede. Langere plastic cruisers bieden vaak iets meer stabiliteit, dit zorgt voor iets meer cruise gemak. De plastic cruisers uit ons assortiment zijn te gebruiken door boarders van alle leeftijden, van kind tot volwassene!

There are no products matching the selection

Retro plastic cruiser kopen

In onze shop kun je uitsluitend retro plastic cruisers kopen van hoogwaardige kwaliteit. Om de kwaliteit te garanderen vindt je hier boards van high-end merken zoals Penny, Globe en Paradise. Deze plastic skateboards zijn onder andere voorzien van extra sterke decks, soepel sturende trucks, duurzame en high-end wielen met hoogwaardige lagers. Deze eigenschappen vergroten het “cruise” plezier omdat je hierdoor met veel gemak snelheid kunt maken en je board kunt besturen. Ook dragen deze hoogwaardige eigenschappen bij aan de freestyle en freeride mogelijkheden!

Voordeel van retro plastic cruiser skateboards

Eén van de voordelen van een plastic cruiser skateboard is dat deze vaak zeer compact is. Het merendeel van de plastic skateboards heeft een totale lengte van slechts 22 inch. Hiermee zijn deze boardjes zeer wendbaar en gemakkelijk mee te dragen. Ondanks de compacte afmetingen zijn de plastic cruiser skateboards voor iedereen te gebruiken, van jong tot oud. Door de speciale deck-constructies zijn de plastic cruiser skateboards uit ons assortiment voorzien van een vrijwel onverwoestbaar deck. De cruisers zijn vaak zo sterk dat je er zelfs met een auto over heen kunt rijden!