Longboarddeal - Evura: 035 5446937

Longboard risers

Longboard risers kopen

Longboard risers kopen bij Longboarddeal. Hier vindt je vele soorten angled-risers en flat-risers. De risers zijn verkrijgbaar als hard-risers en als soft-risers. Ook drop-through shock pads kopen kan in onze shop. Riser-pads zijn in diverse (hoek en dikte) maten verkrijgbaar. De longboard risers zijn bij ons beschikbaar van Khiro, Loaded, Paris, Rayne, Riptide en vele andere topmerken.

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Hard longboard riser-pads kopen

Hard longboard riser-pads zijn primair bedoeld om de afstand tussen de trucks en het deck te vergroten. Deze riser-pads zijn gemaakt voor top-mount longboards, zoals pintail en kicktail boards. De riser-pads kunnen er o.a. voor zorgen dat de wielen het deck bij insturen niet kunnen raken, zo kan wheelbite worden voorkomen. Het (nog) beter bestuurbaar maken van je board kan eveneens een reden zijn om hard risers-pads te kopen. De hard longboard risers zijn in diverse diktes verkrijgbaar, zo vindt je altijd de bij jou deck, truck configuratie en riding style passende risers.

Angled longboard risers bestellen

Met angled longboard risers vergroot je evenals bij flat longboard risers, de afstand tussen truck en deck. Daarbij lopen de angled longboard risers in een specifieke hoek, schuin omhoog op. Door deze shape komt je truck schuin onder het deck, het stuur karakter veranderd hierdoor t.o.v. een rechte (vlakke) positie. De schuine hoek maakt dat de trucks gemakkelijker gaan sturen. Angled longboard risers zijn in diverse diktes en schuinten verkrijgbaar, daarbij zijn deze riser-pads verkrijgbaar als hard en als soft (shock) risers pads. Angled shock pads maken het board vaak comfortabeler, hard risers geven je echter iets meer controle over het board.

Longboard shock pads bestellen

Longboard shock pads zijn voornamelijk bedoeld om tijdens het rijden schokken op te vangen, zodat je extra comfortabel kunt cruisen. De relatief dunne shock-pads zijn in verschillende diktes te bestellen. Shock-pads zijn verkrijgbaar als rechte en vlakke pads die tussen een truck en topmount deck, zoals een pintail of kicktail deck, geplaatst kunnen worden. Ook voor drop-through longboards vindt je hier speciale shock-pads. Deze shockpads hebben een open zijde of bestaan uit twee losse delen zodat ze extra gemakkelijk geplaatst kunnen worden.