Longboarddeal - Evura: 035 5446937

Setups

Een longboard setup kopen en je losse deck tot een compleet board maken? Via ons realiseer je dit snel, gemakkelijk en zeer voordelig! Met een setup haal je hier in één keer, voor een extra gunstige prijs, longboard trucks en wielen + lagers, risers en griptape in huis. Wat je ook zoekt, in onze shop kun je een longboard setup kopen die perfect matcht met je deck en met je favoriete riding style. De verkrijgbare longboard sets zijn o.a. samengesteld met wielen, trucks, lagers en griptape van de volgende merken: Abec11, Cloudride, Orangatang, Paris, Randal, Triumph, Amphetamine, Black Diamond en Jessup.

There are no products matching the selection

Longboard setup kopen

In ons setup assortiment kun je met keuze uit vele configuraties de voor jou geschikte longboard setup kopen. Hiermee zijn de setups voor verschillende decks en riding styles verkrijgbaar. Veel van de door ons aangeboden longboard setups zijn allround inzetbaar en geschikt voor meerdere longboard disciplines. Naast de allround longboard setups bieden we een aantal specifieke setups aan, deze zijn specifiek gericht op bijvoorbeeld carving, slalom, sliding of downhill longboarding. We proberen zoveel mogelijk mooie en functionele setups samen te stellen, mocht je een bepaalde configuratie zoeken die je hier niet bij ziet staan, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen je dan vast en zeker een geschikte set voor een scherpe prijs aanbieden.

Longboard trucks en wielen + parts

Wil je je huidige of nieuwe deck in één keer voorzien van alle benodigde onderdelen? Bekijk dan op deze pagina ons uitgebreide assortiment aan setups. Hiermee kun je extra voordelig in één keer longboard trucks, wielen, lagers, risers, hardware en griptape in huis halen. De setups worden standaard geleverd met alle aanvullende onderdelen (hardware) zoals spacers, boutjes en moertjes die nodig zijn om de setup aan een longboard deck vast te zetten. Om een longboard helemaal compleet te maken kun je bij de setups eenvoudig een sheet Jessup of Black Diamond griptape in de voor jou (deck) gewenste maat mee-bestellen.